Imediat după recoltare, strugurii au fost macerați în boabă, timp de 24 de ore , la rece, în camera frigorifică/de aclimatizare și vinificați reci la 8-10⁰ C.
Procesul de fermentare s-a realizat la o temperatură controlată, 14-15⁰ C, urmat de o maturare în vas de stejar de 3 saptamani.
NOTE DE DEGUSTARE
Aromele sale de soc, pere coapte, iasomie sunt completate de un gust de pere coapte și ananas cu tușe delicate de vanilie.
Această simfonie ludică a aromelor, bine structurată este întregită de un echilibru excelent între aciditate, alcool și zahărul rezidual. Un vin memorabil pe care poate fi savurat din vară până-n vară.
SERVIRE & PĂSTRARE
De păstrat la temperaturi între 12-14⁰ C, poate fi servit la o temperatură de 8-10⁰ C
ASOCIERI CULINARE
Asociază Mon Blanc cu sushi, prosciutto, pește, fructe de mare sau carne albă, dar și un desert cu ciocolată albă.