ACHIZIȚIONARE DE PRODUSE ONLINE

Site-ul www.cramapandora.ro este proprietatea Societatii VITISIM COTESTI SRL (denumita in continuare CRAMA PANDORA), cu sediul in Sat Budesti, com. Cotesti, jud. Vrancea.

1. Informatii generale

Date de contact

Societatea VITISIM COTESTI SRL

Telefon: +40 0337 100 444

E-mail: comenzi@cramapandora.ro

Website: www.cramapandora.ro

Registrul Comertului : J39/501/2004

CUI : RO 16585726

Adresa de corespondență: Focsani, str. Cuza Voda nr.73, jud. Vrancea, cod postal 620034

Cont bancar lei: RO54BRDE400SV36581494000 deschis la BRD-Groupe Société Générale S.A. Sucursala Focsani

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producator, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Cramapandora.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Cramapandora.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Folosind site-ul www.cramapandora.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi site-ul www.cramapandora.ro. Site-ul www.cramapandora.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor este in permanenta disponibila pe site. Verificati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii.

Prezenții termeni si condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului de vânzare-cumpărare la distanța și se vor supune prevederilor O.U.G. 34/2014, precum si oricarei alte norme in materie, in vigoare la data incheierii si derularii contractului. In masura in care exista norme care guverneaza aceeasi situatie de fapt, norme care sunt contradictorii, aplicabilitate va avea acea norma cu caracter mai favorabil fata de partea in culpa.

2. Politica de facturare, plati si livrare

2.1. Pretul produselor, facturarea

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA. Nu ne asumam raspunderea sa livram comenzile in cazul in care pretul afisat pe site este gresit din diverse motive tehnice sau in urma unei erori umane in momentul introducerii pe site.

2.2. Plata produselor

Produsele comandate raman proprietatea CRAMA PANDORA pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face:

1.ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice sau juridice)

2.prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice)

3.on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Accesarea platii electronice de catre client implica activarea de plati recurente (plata facturilor prin debitarea automata a contului atasat cerdului bancar) precum si posibilitatea platii in rate. Aveti posibilitatea de a opta pentru primirea prin SMS de notificari cu privier la efectuarea platii recurente si/sau stadiul acesteia (procesata, imposibilitatea de procesare datorate lipsei fondurilor etc).

2.3. Livrarea produselor

Termenul de livrare este intre 2 si 5 zile lucratoare, cu confirmarea expresa de catre CRAMAPANDORA.RO a intervalului in care se face livrarea.

Termenul de livrare se calculeaza din momentul confirmarii platii.

Livrarea se face numai pe teritoriul României.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Cramapandora.ro va anunța Clientul cu privire la termenul estimat al livrării.

In cazul in care Clientul nu furnizează informații corecte cu privire la facturare sau livrare, Cramapandora.ro va putea refuza livrarea, fără ca acest lucru sa se considere o încălcare a Contractului, sau va putea stabili un nou termen de livrare, după îndeplinirea lipsurilor. Cramapandora.ro isi rezerva dreptul de a refuza o noua livrare in masura in care comunicarea inexacta ori eronata a datelor sus mentionate s-a realizat cu intentie si fara justificare.

Cramapandora.ro nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile cauzate de firma de curierat, responsabilitatea revenind integral acesteia, subscrisa garantand exclusiv indeplinirea obligatiilor care tin de propria persoana si de propriii angajati.

In masura in care clientul nu este gasit de catre firma de curierat la adresa specificata in comanda, ori adresa specificata in comanda nu este completa sau contine inadvertente, de natura a face imposibila livrarea comenzii, precum si in cazul in care livrarea ar trebui sa se realizeze intr-o locatie improprie, de natura a pune in pericol integritatea curierului, fapt care face imposibila livrarea, clientul este raspunzator in integralitate pentru contravalorea transportului.

In masura in care clientul revine si resolicita comanda, toate costurile legate de noul transport sunt in sarcina sa.

In masura in care clientul, ulterior lansarii comenzii, anunta, in orice mod, Cramapandora.ro despre intentia sa de a nu mai prelua produsul comandat, ori refuza preluarea produsului livrat prin curierat, pretul nefiind achitat, clientul este raspunzator integral de intregul cost al transportului ori de eventuale speze suportate de Cramapandora.ro ca urmare a lansarii comenzii asupra careia s-a renuntat nejustificat.

Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin firme specializate de curierat

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 180 lei. Pentru comenzi mai mici de180 lei, se percepe pentru contravaloarea transportului o taxa de 17 lei.

Toate costurile vor aparea in factura, separat de costul produselor achizitionate.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalaj special si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la numarul de telefon declarat, in caz contrar, Cramapandora.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru, dificultati de transport) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

CRAMA PANDORA isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

3. Drepturile de autor

Toate materialele integrate în acest site (inclusiv descrierile produselor, modalitatea lor de promovare, etc.) sunt proprietatea intelectuala a VITISIM COTESTI SRL. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Incalcarea acestei obligatii confera VITISIM COTESTI SRL dreptul de a solicita atat daune interese cat si obligarea celui care se face vinovat la incetarea de indata a actului prejudiciabil, care nesocoteste proprietatea intelectuala a subscrisei.

4. Inregistrarea ca membru / Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului Cramapandora.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostiinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Cramapandora.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in cramapandora.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

5. Garantii si politica de returnare

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate, garantia oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile depozitarii sau utilizarii improprii sau incorecte a produsului.

In functie de natura produselor, orice client persoana fizica (consumator) are dreptul sa notifice în scris Cramapandora.ro că dorește denunțarea contractul de vânzare – cumpărare a produsului/produselor comandat/comandate, fără ca acest lucru sa dea naștere la penalități si fără a fi necesara invocarea vreunui motiv, cu condiția ca denunțarea sa se producă in termen de maxim 14 zile de la livrarea comenzii.

Clientul isi asuma obligatia de suportare a cheltuielilor privind returnarea produselor in termenul de 14 zile mentionat anterior.

Returnarea produsului/produselor comandate si livrate se va realiza exclusiv la adresa din Focsani, str. Cuza Voda nr.73, jud. Vrancea, cod postal 620034, prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului client, printr-o firma de curierat. 

Contravaloarea produselor comandate, livrate de Cramapandora.ro si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile sus-mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul personal al clientului cumparator.

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, etc. Cramapandora.ro va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea sau daca diminueaza suma returnata, proportional cu deficienta constatata la returnare, sens in care, prin transfer bancar, clientului cumparator ii va fi restituita exclusiv aceasta valoare. Renunțarea la contract și restituirea produsului se va face în conformitate cu instrucțiunile prezentate la Anexa B din OUG 34/2014.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, Cramapandora.ro va rambursa contravaloarea acestuia, prin transfer bancar in conditiile sus-mentionate,  in cel mult 14 de zile de la primirea produselor, cu exceptia cazului in care se constata ca produsul returnat prezinta lipsuri, deficiente, deteriorari, etc, situatie in care pretul se va reduce proportional.

Denunțarea contractului in mod repetat, returnarea repetata de produse, fara o justificare reala sau obiectiva, va putea fi considerata un abuz.

In orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeași stare, sigilate, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, bon fiscal sau alte documente), aceste conditii fiind cumulative, lipsa uneia dand dreptul furnizorului de a refuza returnarea si restituirea pretului.

Acele produse la care producatorul impune conditii speciale de depozitare NU vor fi acceptate pentru returnare de catre Cramapandora.ro, in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d).

Prevederile prezentului capitol se completează cu dispozițiile O.G. 34/2014, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

6. Limitarea raspunderii furnizorului

Cramapandora.ro nu poate fi făcută răspunzătoare pentru nicio pierdere a Utilizatorului sau a Clientului in situația in care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termeni si condiții sau de nerespectarea Contractului si celorlalte instrucțiuni menționate pe site.

Cramapandora.ro nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe site.

Cramapandora.ro nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul/Clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către cramapandora.ro a oricăreia din obligațiile sale conform Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor respective după livrare si, in special, pentru pierderea produselor.

Cramapandora.ro nu raspunde in fata niciunui client/utilizator pentru eventuale solicitari in afara termenilor si conditiilor de fata, nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de eventual prejudiciu, material sau de alta natura, care ar deriva, direct sau indirect, din fapte ori alte imprejurari care nu au fost mentionate in prezenta sectiune de Termeni si Conditii.

Cramapandora.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a nu tine rezervate produsele comandate in cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii.

7. Legea aplicabila / Litigii

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii apărute între Cramapandora.ro si Client se vor rezolva pe cale amiabilă, sens in care partea nemultumita va transmite, in prealabil, o notificare, printr-un mijloc de comunicare apt sa faca dovada receptionarii de catre cealalta parte, in cazul in care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente de la sediul furnizorului.

8. Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil încheiat.

Actualizat la 24.11.2020