Gama Pandora Secrets

Scroll-white

Vinul meu, secretul meu

Un vin magnific spune povestea locului, cuprinde magia strugurilor și un strop din sufletul vinificatorului. Gama SECRETS este ceea ce natura a creat mai bun la Cotești. Este povestea locului, meșteșugul facerii vinului și moștenirea noastră cea mai de preț.

Caracteristici generale: Strugurii folosiți pentru Gama Secrets au fost atent selecționați și recoltați la maturitate deplină, atunci când concentrația aromatică atinge punctul maxim.

Gama Pandora Secrets

Selecția calitativă a strugurilor continuă până la etapa de selecție bob cu bob, obținându-se astfel un must de calitate deosebită. Fermentația mustului proaspăt obținut se face, în cazul vinurilor albe și rose, la temperaturi scăzute cuprinse între 14 și 16 grade Celsius, fapt ce favorizează păstrarea aromelor primare de strugure. Vinurile astfel obținute au parte de batonaj periodic de până la 6 luni în vase de lemn de stejar sau recipiente de inox.

În cazul obținerii vinurilor roșii, operația de fermentare se face la temperatură controlată de 24 grade Celsius, însoțită de o pre și post macerare pe boștină a mustuielii. Vinul rezultat este maturat în recipiente de inox timp de 6-8 luni, apoi în butoaie din lemn de stejar franțuzesc de 225 de litri, pentru o perioadă de alte 6-8 luni.

Vinurile Gamei Secrets