Imediat după recoltare, strugurii au fost macerați în boabă, timp de 24 de ore, la rece, în camera frigorifică/de aclimatizare și vinificați reci la 8-10⁰ C. Procesul de fermentare s-a realizat la o temperatură controlată, 14-15⁰ C.
NOTE DE DEGUSTARE
Acest rosé te cucerește cu aromele sale de capșune, frăguțe și cireșe cu note discrete de fructe exotice. Taninurile sale și alcoolul perfect integrate fac gustul să fie echilibrat, cu un post gust lung în care persistă cireșele și petalele de trandafir de dulceață.
SERVIRE & PĂSTRARE
De păstrat la temperaturi între 12-14⁰ C, poate fi servit la o temperatură de 8-10⁰ C
ASOCIERI CULINARE
Asociază Mon Rosé cu aperitive (mezeluri delicate și brânzeturi), grătare de pasăre: pui, curcan, piept de rață – chiar și ușor picante, pește, fructe de mare.