PANDORA

In inima arealului viticol al Vrancei, printre colinele domoale
salasluieste Pandora, crama de vin cu poveste.

Simplitatea ca forma
elevata a sofisticarii

Pandora Stories prima gama care desavarseste esenta din adevarurile
cele mai complexe.

Pandora stories propune o poveste incantatoare a originii omenirii, a creației universului menita sa aduca o incantare a simturilor. Povestea este veche de cand lumea dar Pandora stie cum sa o puna in valoare. Se foloseste de simboluri stravechi dar pune bazele unei povesti noi.

Povestea acestui vin incepe cu pamantul fertil si vesnic roditor. Un pamant plin de vibratie seculara, care freamata neobosit. E de ajuns ca mangaierea stropilor de ploaie si descantarea razelor de soare sa dea nastere acestui proces creator. Hrana oferita de pamant fac ca rodul sa apara, sa creasca, sa se transforme, ca ulterior sa strapunga bariera orizontului ocrotitor al lumii cunoscute. Din inima pamantului rasar astfel mladitele viei, fragile dar pline de speranta. Dar povestea nu se termina aici…

Razbind prin anotimpuri, via daruieste cu bucurie omului din rodul sau fructul, strugurele, o simbioza de simturi si arome.

Perfectiunea se obtine in timp cu truda si munca neobosita. Recolta este esenta echilibrului tuturor elementelor naturale, valorificata an de an. Cu seninatate, rabdare, pricepere si pasiune, omul culege si duce mai departe bucuria si frumusetea viei sub forma vinului, prin Pandora Stories.

Vinul Pandora Stories, este un purtator de vibratie, bucurie si seninatate, un fel de talisman pretios. Un vin care se descopera si prin sinceritatea lui iti incolteste in suflet…

PANDORA

Feteasca Neagra
Vibratie

Feteasca Neagra

Prin vibratia pamantului ia nastere Pandora, intruchiparea femeii primordiale, un simbol al frumusetii si al fertilitatii. Pandora, speranța in dar, vin catifelat cu aroma de cirease neagre si prune uscate. A se savura alaturi de carne rosie, branzeturi maturate, ciocolata neagră, la o temperatura optima de 18-20˚C.

2019
750 ml
13.9% vol.Alc.
DOC-CMD COTESTI

Sauvignon Blanc
Bucurie

Sauvignon Blanc

Caldura si lumina soarelui ofera bucurie, insufletind faptura Pandorei sub forma lastarului, simbol al vietii, al rodului. Pandora, speranta in dar, vin mineral cu aroma tropicala de fructul pasiunii. A se savura alaturi de carne de pasare, branzeturi sau fructe de mare, la o temperatura optima de 8-10˚C.

2019
750 ml
13.9% vol.Alc.
DOC-CMD COTESTI

Rose
Seninatate

Rose

Prezenta gingasa si suava a Pandorei aduce seninatate si incantare, asemenea florilor, simbol al feminitatii. Pandora, speranta in dar, vin delicat, obtinut din Pinot Noir cu aroma de grapefruit si capsuna. A se savura alaturi de carne alba, branzeturi, peste sau fructe de mare, la o temperatura optima de 8-10˚C.

2019
750 ml
13.9% vol.Alc.
DOC-CMD COTESTI

Prima gama care
desavarseste esenta
din adevarurile cele
mai complexe

In inima arealului viticol al Vrancei, printre colinele domoale salasluieste Pandora, crama de vin cu poveste. Pamantul fertil si vesnic roditor sustine samanta, forma primordiala a creatiei.

Prin truda omului teluric, energia si caldura soarelui, rasar mladitele viei, fragile dar pline de speranta. Razbind prin anotimpuri, via daruieste omului din rodul sau fructul, strugurele, o simbioza de simturi si arome. Cu rabdare, pricepere si pasiune, omul culege si duce mai departe bucuria si frumusetea viei sub forma vinului, pastrat in amfora protectoare a Pandorei.

Via Crama Pandora se intinde
pe 35 de hectare. Viziteaza-ne.

0