PANDORA

In inima arealului viticol al Vrancei, printre colinele domoale
salasluieste Pandora, crama de vin cu poveste.

Echilibrul perfect

Pandora Secrets se refera la trecut, la truda din spatele aromelor deosebite, dar menite sa transforme orice experienta intr-o amintire memorabila. Se spune ca cele mai mari secrete nu raman nestiute, ci se spun in soapta, la un pahar de vin.

Farmecul Pandorei ne atrage intr-o lume de vis in care misterele vietii sunt impartite in revelatii. In vin, exista adevar. Acesta este unul dintre cele mai populare citate despre vin si adevar. Vinul are un mod de a ne face sa ne revarsam emotiile si sa dezvaluim cele mai profunde secrete din noi. A doua gama a Cramei Pandora este menita sa dezvaluie toate secretele ascunse în spatele povestilor.

PANDORA

Rose

Vinul impacteaza de la inceput printr-o culoare rose violacee . Un vin fresh obtinut 100 % din Cabernet Sauvignon,ce se remarca datorita gustului de mure coapte. Fructele de padure precum zmeura si agrisele fac din Rose-ul Padora un vin deosebit de elegant.

2020
13.5% vol.Alc.
750 ml
13.000 sticle
Sec
DOC-CMD COTESTI

Cabernet Sauvignon

Vin obtinut din Cabernet Sauvignon 100 %. Vin rosu sec, baricat in lemn de stejar frantuzesc, in care notele de ciocolata negra amaruie impletite cu fructele negre si lemn dulce, fac din Cabernet Sauvignon-ul Pandora un vin aparte. Gustul este unul complex si persistent, iar pentru a fi domolit se recomanda o aerare de aproximativ 30 de minute. Un astfel de vin poate fi asociat cu preparate pe baza de vanat si in general cu carne rosie. Are un potential de invechire de 5-8 ani si poate fi servit la o temperatura cuprinsa intre 18 si 20 de grade Celsius.

2018
14.5% vol.Alc.
750ml
Cabernet Sauvignon, 100 %
Sec
DOC-CMD COTESTI

Sauvignon blanc

Vinul reprezinta esenta podgoriei Cotesti. Vinificat in stil “lume noua”, vinul se remarca de la inceput prin prospetime. Gustul vine in completare cu arome evidente de mango, piersica si pomelo.
Complex din punct de vedere gustativ, vinul lasa impresia unui vin mineral, proaspat, in care arome exotice se impletesc cu un iz aparte de soc. Postgust lung si elegant.

2020
13.0% vol.Alc.
750 ml
13.000 sticle
Sec
DOC-CMD COTESTI

Aligote

Vinul exprima terroir-ul podgoriei Cotesti. Cules in urma innobilarii gustative a strugurilor , dupa o coacere tarzie, dintr-o vita veche, de peste 40 de ani a rezultat un vin deosebit de complex. Tipicitatea soiului se concretizeaza in nuantele tipice de vin cu gust pamantos-vegetal in care nuantele de fruct supracopt, rumenit, se completeaza cu un gust mineral, echilibrat, crocant pe alocuri

2020
13.0% vol.Alc.
750 ml
3.000 sticle
Sec
DOC-CMD COTESTI

Cuvee Rosu

Este un cupaj deosebit din Feteasca Neagra 60 % si Cabernet Sauvignon 40 %. Vin rosu sec ,expresiv, corpolent si in acelasi timp echilibrat. Descoperim arome proaspete de fructe rosii coapte precum visine, mure si prune uscate, obtinute in urma maturarii in baric frantuzesc timp de 10 luni. Gustul este impletit cu arome de ciocolata neagra si piper alb. Este ideal sa fie servit la o temperatura de 20 de grade Celsius. Pentru a pune in evidenta aromele este nevoie de o decantare de aproximativ o jumatate de ora inainte de degustare.Poate fi asociat culinar cu preparate picante pe baza de carne rosie, vanat si branzeturi maturate.

2018
14.5% vol.Alc.
750 ml
6.000 sticle
Sec
DOC-CMD COTESTI

Prima gama care
desavarseste esenta
din adevarurile cele
mai complexe

In inima arealului viticol al Vrancei, printre colinele domoale salasluieste Pandora, crama de vin cu poveste. Pamantul fertil si vesnic roditor sustine samanta, forma primordiala a creatiei.

Prin truda omului teluric, energia si caldura soarelui, rasar mladitele viei, fragile dar pline de speranta. Razbind prin anotimpuri, via daruieste omului din rodul sau fructul, strugurele, o simbioza de simturi si arome. Cu rabdare, pricepere si pasiune, omul culege si duce mai departe bucuria si frumusetea viei sub forma vinului, pastrat in amfora protectoare a Pandorei.

Via Crama Pandora se intinde
pe 35 de hectare. Viziteaza-ne.

0