Poveste

Crama Pandora

Se spune ca orice legenda are un strop de adevar. In cazul vinurilor
Cramei Pandora, fiecare strop de vin contine o legenda.

Se spune ca orice legenda
are un strop de adevar

Fie ca este despre creatie, seductie sau simt artistic, legendele vinurilor noastre iti vor purta simturile pe un alt taram.

Vinurile noastre nu sunt un simplu aliment, ci sunt un portal catre noi experiente, despre care nici nu stiai ca exista, de care te vei indragosti, si care iti vor trezi o sete de cunoastere menita sa te poarte printr-un taram aflat in perfecta armonie cu natura. Vei simti roua proaspata de dimineata, ploaia lui Zeus care hraneste pamantul roditor al lui Gaea, puternicele raze de soare trimise de Apollo sa mangaie strugurii nostri si fermecatoarele plante, protejandu-le de orice pericol si oferind in dar un parfum cuceritor.

poveste - pandora - crama cotesti

Crama Pandora este parte din natura

Crama Pandora este parte din natura. Aratandu-i respectul pe care il merita, natura ne rasplateste cu cei mai buni struguri posibili. Cum? Prin inovatie.

Inovatia ne ajuta sa nu risipim apa, cea mai pretioasa resursa pe care o avem la dispozitie. Folosim numai ingrasaminte naturale. In loc de pesticide, plantele sunt cele care țin daunatorii la distanta. Iar fiecare bob de strugure care nu ajunge în paharul tau are misiunea de a creste urmatoarea generatie de struguri.

poveste - crama pandora - strugure

La Crama Pandora vei gasi o comunitate de oameni care fac ce stiu ei cel mai bine de când s-au stabilit pe aceste meleaguri magice din Cotesti

poveste - crama pandora - vin

Fac cel mai bun vin

O comunitate a carei voce dorim sa o facem auzita in toata tara, poate in intreaga lume. De ce? Pentru ca oameni suntem, la fel ca tine si de-abia asteptam sa vorbim la un pahar de vin. Iar daca nu vei putea sa ajungi la noi, vom lasa vinul sa vorbeasca in locul nostru.

Alege intelept! Fiecare vin trezeste in tine acea particica despre care ai uitat odata cu trecerea timpului. Iar odata trezita, vei face tot posibilul sa o cunosti mai bine si sa creezi propriile legende. Pentru ca a te cunoaste pe tine te ajuta sa te simti un pic mai implinit.

Via Crama Pandora se intinde
pe 35 de hectare. Viziteaza-ne.

0